2019-07-28 08:05:04• hírek • Blikk.hu

Megtörte a csendet a NOX egykori énekesnője

ép: Blikk.hu, fotó: Grnák László
ép: Blikk.hu, fotó: Grnák László

2001-es megalakulása után a NOX az ország egyik legnépszerűbb zenekara volt, az Eurovíziós dalfesztiválra is kijutottak. 2009-es feloszlásuk óta azonban alig hallani valamit a volt tagokról. Péter Szabó Szilvia most megtörte a csendet, és egy hatrészes videoblogban meséli el, mi történt vele azóta.

"Egy rendkívül felkavaró, egyben szeretettel teli időutazás volt a videosorozat forgatása, ami alatt számtalan elfeledett emlék tört a felszínre bennem" - mesélte az énekesnő a Borsnak.

 

"A feloszlás után elkövetkező négy év életem legnehezebb időszaka volt, nem véletlen, hogy a világ másik végére, Ausztráliába költöztem. Menekültem magam elől, a fájdalom elől, ami hirtelen a nyakamba szakadt, az emberektől, a zenétől, az addigi életemtől." Péter Szabó Szilvia új életet kezdett: iskolába járt, és egy belga étteremben dolgozott.

 

"Egy új, boldog élet reményében levettem a fejemről a koronát, és felvettem helyette a kötényt, ami sok mindenre megtanított." Ezután Angliába költözött, ahol egy luxuscipőket forgalmazó üzletben dolgozott eladóként. Megtanították a szakma minden apró titkára, hiszen arab hercegnőktől kezdve Beyonce-n, Madonnán és Rihannán át bármilyen híresség betérhetett oda.

 

"Nagyon tanulságos időszak volt. Rájöttem, hogy ami meg van írva számomra, azt úgysem tudom elkerülni" - elmélkedett Angliai időszakáról az énekesnő, aki szeretné, ha a NOX egyszer újból összeállna.

 

"Igazából sohasem lett vége, mert nem lett méltóképpen lezárva. Mindannyiunkban tátong egy hatalmas űr, mert egyik pillanatról a másikra veszítettük el egymást; a zenekarommal és a közönséggel egyaránt. Sokan mind a mai napig azt hiszik, hogy miattam oszlott fel a zenekar. Hosszú évekig még a zenekarom is abban a hitben volt, hogy én döntöttem így, de ha rajtam múlt volna, akkor ma is együtt zenélnénk. Ám remélem, egyszer újból összeállunk."

 

Hasonlóan érdekes sztárhírekért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: